Rekrutering vraagt ervaring en expertise en als gespecialiseerd selectiebureau vinden we dan ook het broodnodige talent voor uw bedrijf.

Rekrutering en selectie begint in de eerste plaats met een duidelijke profielomschrijving. Samen met u vormen we die dan om tot een aantrekkelijke advertentie. De meerwaarde van Andress Consulting ligt onder meer in de unieke communicatiemix die we u kunnen bieden. Er zijn namelijk verschillende combinaties mogelijk.

Met onze unieke communicatiemix die bestaat uit een online (jobsites zoals jobat, vacature, stepstone, vdab, indeed, enz.) en offline (advertenties in de kranten)aanpak en direct (e-)mailing, gaan uw jobadvertenties niet langer verloren in de massa.

Via search in onze eigen database en deze van LinkedIn bereiken we potentiële kandidaten en dit zowel per mail (post en email) als telefonisch.

undefined

 

En dankzij onze unieke software, koppelen we onze database aan de gegevens van LinkedIn. Op deze manier is onze database up-to-date waardoor we efficiënt potentiële kandidaten kunnen zoeken en contacteren.

Onze troeven

We zijn een partner van onze klanten.

Dit realiseren we door:

                   
  • een unieke regionale rekruteringsmix aan te bieden met garanties wat de  slaagkans van instroom maximaliseert en mensen aantrekt die werken in eigen streek;

  • kandidaten worden reeds na het eerste interview online getest waardoor de tijdsbesteding voor de kandidaat en de klant geminimaliseerd wordt met behoud van kwalitatieve screening;
  • een vaste prijssetting wordt gehanteerd waardoor ons advies objectief is en de investering perfect budgetteerbaar is;
     
  • een competentiegericht rapport wat de slaagkans op succes maximaliseert
  •            

en dit voor KMO-mentaliteit gedreven ondernemingen voor technische, sales en management profielen.

Klik hier om vrijblijvend een rekruteringspakket aan te vragen        
       
INFORMATIE AANVRAGEN
GRATIS TIPS
Aanvraag 10 gratis tips in een handig boekje